Saturday 23 July 2016

RAHSIA AIR MANJAKANI

RAHSIA AIR MANJAKANI

Pahit tak pahit tapi kalau boleh menyihatkan & menyegarkan seluruh tubuh badan why not??? Tapi, before minum air manjakani kita buat urutan 'signature' terlebih dahulu & kemudian, ambil 2 sudu kecil serbuk manjakani dicampur dengan air suam & minum satu kali nafas. Amalkan setiap hari insya Allah sihat & segar bugar badan.

Ops tak termampu serta terdaya anak tekak nak menelan air manjakani. Don't worry coz jamu manjakani yang dikapsulkan ada disediakan oleh Kak Nurul'z. Pagi telan 3 biji Jamu Kunyit Warisan Nenda & sebelah malam before nak tidur, makan pula 2 biji Jamu Manjakani. Serbuk pula dibuat air cucian Miss V yang kadangkala keluar keputihan.

Kalau u ollsz baru lepas bersalin, luka yang ada boleh dirawat dengan serbuk manjakani di mana jadikan serbuk manjakani sebagai pes & diletakkan di tempat luka, dibiarkan kering & kemudian dibilas dengan air bersih. Kalau dapat air suam lagilah tersangat elok.

3 produk Kak Nurul'z iaitu:

✍Jamu Kunyit Warisan Nenda rm20.00
✍Jamu Manjakani rm30.00
✍Serbuk Manjakani Asli rm10.00

Boleh digunakan dalam satu masa di mana pagi & malam amalkan Jamu Kunyit Warisan Nenda + Jamu Manjakani, manakala Serbuk Manjakani Asli pula sebagai rawatan luaran. Boleh dijadikan masker wajah & bagus bagi u ollsz yang ada masalah jerawat kritikal serta sinus (resdung).

Serbuk Manjakani Kak Nurul'z sememangnya original 100% menggunakan buah manjakani tanpa dicampur dengan ramuan bahan lain & begitu juga dengan Jamu Manjakani. That's why, tiada masalah jika nak makan jamu kedua-duanya. Dan sejak Kak Nurul'z buat Jamu Manjakani, Kak Nurul'z juga mengamalkannya. Manjakani ni u ollsz antara khasiatnya adalah, "MENGETATKAN" ���������

Bukan apa sayang body yang nak digunakan lama. Even tak tahu usia Kak Nurul'z ni sampai bila. So, selagi bernafas, selagi itulah kita harus menjaga tubuh badan kita luar & dalam.

☎������+60176325250

#kaknurulzhomespa
#airmanjakani
#jamumanjakani
#serbukmanjakani
#jamukunyitwarisannenda

No comments:

Post a Comment